Activak jeugdvakanties – Paardrijden en Français

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

9 +

Hou je van paardrijden maar wil je ook je Franse taal nog wat bijschaven? Wel, op dit kamp combineren we een taalkamp en paardrijkamp! Een super combinatie! Zomerkampen: paardrijkamp en taalkamp in een! Haal je beste woordjes Frans al maar boven, want deze week gaan we deze mooie taal combineren met onze liefde voor paarden! Zo hoef jij niet te kiezen tussen een taalkamp Frans of een ... Lees meer

Hou je van paardrijden maar wil je ook je Franse taal nog wat bijschaven? Wel, op dit kamp combineren we een taalkamp en paardrijkamp! Een super combinatie!

Zomerkampen: paardrijkamp en taalkamp in een! Haal je beste woordjes Frans al maar boven, want deze week gaan we deze mooie taal combineren met onze liefde voor paarden! Zo hoef jij niet te kiezen tussen een taalkamp Frans of een paardrijkamp! Dat je de woorden ‘cheval’ en ‘cavalier’ al kent, verbaast ons helemaal niets, maar misschien wil jij nog wel veel meer woorden leren. Tijdens dit taalkamp krijg je vijf dagen lang, steeds een halve dag Franse les van een gediplomeerd taalleerkracht. Je gaat dus naar huis met een aardig mondje Frans! De andere helft van de dag zullen je paardrijkunsten bijgeschaafd worden.Het is helemaal niet erg als je Frans niet zo goed is, of als je nog niet zoveel ervaring hebt met paardrijden, want onze begeleiders en leerkrachten houden rekening met het niveau van de groep op dit paardrijkamp. Dus haal de Franse woordenboeken en ruiter kleren al maar uit de kast, want wij gaan een weekje genieten van paardrijden en Français! Activak, zomerkampen die net iets meer zijn dan andere jeugdvakanties !

Manege t Speycker
Bremakker 1
2910 Essen
Van 11 juli 2021 tot 16 juli 2021
Activak vzw

€ 370,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

activak.be/kampen/paardrijden-met-fra...
info@activak.be
03 569 98 42

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid