Activak jeugdvakanties – Paardenmix

×

Waarschuwingsbericht

UiTPAS Dender maakt gebruik van cookies. Meer weten.

10 +

Op één kamp proeven van verschillende onderdelen uit de paardensport? Dat kan op dit paardrijkamp. Een beetje dressuur, wat springen, wat gewoon rijden, een heuse buitenwandeling of mennen... je zal het deze week allemaal mogen beleven! Zomerkampen: paardrijkamp met een mix Houd je van paardrijden, maar heb je eens zin om er wat meer pit in te steken? Dan is Panhof in Peer deze week the place ... Lees meer

Op één kamp proeven van verschillende onderdelen uit de paardensport? Dat kan op dit paardrijkamp. Een beetje dressuur, wat springen, wat gewoon rijden, een heuse buitenwandeling of mennen... je zal het deze week allemaal mogen beleven!

Zomerkampen: paardrijkamp met een mix Houd je van paardrijden, maar heb je eens zin om er wat meer pit in te steken? Dan is Panhof in Peer deze week the place to be tijdens dit zomerkamp!Ervaren paardrij-instructeurs bieden je deze week een heuse mix van paardrij-activiteiten aan. Wil je een dressuurles of wil je aan jumping doen? Dan ben je op dit paardrijkamp aan het juiste adres!Ons programma wordt verder gevuld met een dagtocht te paard, een menles en een les natural horsemanship. Daarbuiten gaan we de paarden verzorgen en uiteraard vertroetelen.Voel jij het al kriebelen? Schrijf je dan als de bliksem in! Onze animatoren staan al klaar om jullie een paardrijkamp te laten beleven dat je niet snel zult vergeten!Opgelet!Het is zeer belangrijk dat je stap, draf en galop goed beheerst om deel te kunnen nemen aan dit paardenmixkamp. En uiteraard kan je ook zelf je paard op- en afzadelen. Op zondag doen we een testles, en op basis hiervan zal bepaald worden of je kan blijven voor het kamp.

Manege Panhof
Panhovenstraat 5
3990 Peer
Van 1 augustus 2021 tot 6 augustus 2021
Activak vzw

€ 305,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

activak.be/kampen/paardenmix/C1-z514-...
info@activak.be
03 569 98 42

UiTPAS is een initiatief van

CultuurNet Vlaanderen

Voor professionelen
UiTdatabank | UiTnetwerk

cultuur-en vrije tijdsinformatie
UiTinVlaanderen | UiTmetVlieg

met steun van de Vlaamse Overheid